ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Γερμανία θα πληρώσει 100 δισ. για τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεών της

Η γερμανική Πολεμική Αεροπορία θα λάβει 40,9 δισ. ευρώ για νέα αεροσκάφη Eurofighter και F-35

Η Γερμανία θα πληρώσει 100 δισ. για τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεών της

Σημαντικό ποσό των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ από το ειδικό Ταμείο που δημιουργεί η Γερμανία για τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεών της, μετά την έναρξη της  στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία, πρόκειται να λάβει η Πολεμική Αεροπορία της χώρας, σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γερμανική Πολεμική Αεροπορία θα λάβει 40,9 δισ. ευρώ, μεταξύ άλλων για νέα αεροσκάφη Eurofighter και F-35, καθώς και για την κατασκευή ενός δορυφορικού συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης.

Το ποσό των 19,3 δισ. ευρώ προορίζεται για το Πολεμικό Ναυτικό, προκειμένου να αποκτήσει νέα πλοία και υποβρύχια. Τα 16,6 δισ. ευρώ θα δοθούν στον Στρατό, για την ανάπτυξη των νέων τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης που θα διαδεχθούν τα Marder.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.