ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιερουσαλήμ: Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι

Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικούς που απάντησαν στο σημείο της επίθεσης

Ιερουσαλήμ: Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι

Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε τον σοβαρό τραυματισμό δύο αξιωματικών της συνοριακής αστυνομίας μετά από τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στην Πύλη του Ηρώδη στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.

Ένας αξιωματικός τραυματίστηκε σοβαρά και ένας άλλος τραυματίστηκε πιο ελαφρά. Η επίθεση σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με αναφορές.

Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικούς που απάντησαν στο σημείο της επίθεσης.

Οι διασώστες περιέθαλψαν τους δύο τραυματίες αστυνομικούς, και οι δύο γύρω στα 20, προτού τους μεταφέρουν εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Hadassah-University στην Ιερουσαλήμ για περαιτέρω θεραπεία.

Αστυνομικοί άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία στο σημείο και να σαρώνουν την περιοχή για να αποκλείσουν την πιθανότητα άλλων συνεργών στην επίθεση. Ο αρχηγός της αστυνομίας Κόμπι Σαμπτάι κατευθύνεται στον τόπο της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν έφτασα στο σημείο, περαστικοί είπαν ότι υπήρχε ένας τρομοκράτης που εξουδετερώθηκε», φέρεται να είπε ο εθελοντής της United Hatzalah, Ελάντ Ρεβανσέρι. «Παρείχαμε την αρχική περίθαλψη σε μια γυναίκα περίπου 20 ετών που τραυματίστηκε σοβαρά και σε έναν νεαρό άνδρα που υπέστη ελαφρά τραύματα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.