ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Influencer ισχυρίζεται ότι της προσέφεραν 5.000 ευρώ για να στηρίξει το Ισραήλ

Ο TikToker χαρακτηρίζει την προσπάθεια εξαγοράς του «απολύτως αηδιαστική»

Influencer ισχυρίζεται ότι της προσέφεραν 5.000 ευρώ για να στηρίξει το Ισραήλ

Ένας influencer αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο TikTok ότι της προσέφεραν 5.000 δολάρια για να στηρίξει το Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης του TikTok Γκάι Κρίστενσεν, με το όνομα @yourfavoriteguy και τους σχεδόν 3 εκ. ακολούθους, φέρεται να έγινε αποδέκτης ενός e-mail που ισχυρίζεται ότι εστάλη από μια ισραηλινή οργάνωση, η οποία του προσφέρει το ποσό των 5.000 δολαρίων για να υποστηρίξει το Ισραήλ.

https://www.tiktok.com/@yourfavoriteguy/video/7293156050709056810

Στο μήνυμα, στιγμιότυπο του οποίου μοιράστηκε με το κοινό ο Κρίστενσεν, αναφέρεται ότι «έχει πιστέψει τα ψέματα των λυσσασμένων σκύλων» καθώς έχει εκφράσει τη στήριξή του στον Παλαιστινιακό λαό. Σε ένα βίντεο που συνοδεύει το screenshot, ο TikToker επανεπιβεβαιώνει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη και χαρακτηρίζει την προσπάθεια εξαγοράς του «απολύτως αηδιαστική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και δεν μπορούν να επαληθευτούν οι ισχυρισμοί, αρκετοί influencers έχει αναφέρει ότι προσεγγίστηκαν από φιλο-ισραηλινές ομάδες με το αίτημα να δηλώσουν δημόσια την υποστήριξή τους στο κράτος του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.