ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Επεισόδια με έναν νεκρό μεταξύ φιλοϊσραηλινών και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών στην Καλιφόρνια

Ο 69χρονος Πολ Κέσλερ «έφερε τραύμα στο κρανίο»

ΗΠΑ: Επεισόδια με έναν νεκρό μεταξύ φιλοϊσραηλινών και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών στην Καλιφόρνια

Συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε φιλοϊσραηλινούς και φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές στην Καλιφόρνια με την αστυνομία να ανακοινώνει τον θάνατο ενός Εβραίου.

Στον τόπο του επεισοδίου η αστυνομία διαπίστωσε ότι το θύμα, ο 69χρονος Πολ Κέσλερ, «έφερε τραύμα στο κρανίο», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. «Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Κέσλερ είχε εμπλακεί σε διαπληκτισμό με έναν ή περισσότερους διαδηλωτές» της φιλοπαλαιστινιακής συγκέντρωσης.

«Στη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο Πολ Κέσλερ έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος», προστίθεται στην ανακοίνωση. Υπέκυψε στα τραύματά του χθες, Δευτέρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία διευκρινίζει πως άρχισε έρευνα.

Το επεισόδιο αυτό σημειώνεται ένα μήνα μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε από το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος και στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.400 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αμάχους. Οι ισλαμιστές απήγαγαν επίσης περισσότερους από 240 ομήρους, τους οποίους οδήγησαν στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκτοτε το Ισραήλ βομβαρδίζει αδιάκοπα τη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τη Χαμάς, περισσότεροι από 10.022 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, στην πλειονότητά τους άμαχοι και μεταξύ των οποίων περισσότερα από 4.000 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.