ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Για επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου κατηγορείται 35χρονη σύμβουλος σταδιοδρομίας

H ανάρμοστη σχέση τους ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2022

ΗΠΑ: Για επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου κατηγορείται 35χρονη σύμβουλος σταδιοδρομίας

Για επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονου συνελήφθη και κατηγορείται μια 35χρονη σύμβουλος σταδιοδρομίας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η Κέλι Αν Σούτε ξεκίνησε την ανάρμοστη σχέση της με τον ανήλικο το φθινόπωρο του 2022 και τη συνέχισε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι οπότε έγιναν αντιληπτές οι πράξεις της.

Η πρώτη πληροφορία έφτασε στην αστυνομία τον Ιούλιο όταν συγγενής της 35χρονης, που εργαζόταν στο λύκειο Pennridge South, την είδε να ανταλλάσσει φιλιά με τον 14χρονο στο σπίτι της. Ο συγγενής της συμβούλου έκανε έφοδο στο σπίτι και απαίτησε από τον ανήλικο να φύγει με το αγόρι έντρομο να κρύβεται πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να τηλεφωνεί στους γονείς του να τον πάρουν.

Τότε ήταν που ο 14χρονος αποκάλυψε τη σχέση του με την Σούτε με την μητέρα του να ενημερώνει την επόμενη ημέρα, στις 18 Ιουλίου, την αστυνομία.

Όπως φέρεται να είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς όλα ξεκίνησαν όταν έκατσε δίπλα στη σύμβουλο επιστρέφοντας από εκπαιδευτικό ταξίδι το φθινόπωρο του 2022. Το επόμενο βήμα ήταν οι συχνές κλήσεις της 35χρονης στον 14χρονο να έρθει στο γραφείο της και η ανταλλαγή μηνυμάτων, αρχικά μέσω της πλατφόρμας Canvas και στη συνέχεια μέσω Snapchat.

Κατά τον 14χρονο οι δύο τους είχαν αρκετές σεξουαλικές επαφές το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου με την Σούτε να κατηγορείται ότι του επιτέθηκε σεξουλαικά στο σπίτι της στο Πένσμπουργκ, στο σπίτι του όταν έλειπαν οι γονείς του και στο αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 14χρονου ένα σκουλαρίκι της συμβούλου καθώς και μηνύματα και φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 35χρονη σύμβουλος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και της έχει απαγορευθεί οποιαδήποτε επαφή με μαθητές και κάθε είσοδος σε σχολείο στην περιοχή στην οποία εργαζόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.