Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

ΗΠΑ: Γυναίκα κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας της – Ο δράστης νόμιζε ότι ήταν άδειο το όπλο

Κατέγραψε τη στιγμή με το κινητό της τηλέφωνο

ΗΠΑ: Γυναίκα κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας της – Ο δράστης νόμιζε ότι ήταν άδειο το όπλο

Μια γυναίκα από το Τέξας των ΗΠΑ κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο της στιγμή που ένας άνδρας τράβηξε την σκανδάλη και την πυροβόλησε κατά λάθος, γιατί νόμιζε ότι ήταν άδειο το όπλο του. 

Η Karina Isabel Tobias, 21 ετών, πέθανε στις 12 Απριλίου, αφού υπέκυψε σε τραύματα από πυροβολισμό σε νοσοκομείο της περιοχής του Ελ Πάσο, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Μια εβδομάδα αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον 24χρονο Efrain Orozco για τη δολοφονία και του απήγγειλε κατηγορίες για φόνο.

Ο Orozco, ο οποίος φέρεται να ήταν πρώην ή νυν φίλος της Tobias, βρισκόταν μαζί της γύρω από το El Paso την ώρα των πυροβολισμών.

Ο δράστης, νομίζοντας ότι το όπλο διαμετρήματος 45 χιλιοστών που κρατούσε στο χέρι του ήταν άδειο, αφού αφαίρεσε τον γεμιστήρα, έστρεψε το πιστόλι προς την κοπέλα και πάτησε τη σκανδάλη.

Ο Orozco δήλωσε ότι έσπευσε πανικόβλητος να μεταφέρει την Tobias σε νοσοκομείο, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.