ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει 45χρονη που φεύγει από έλεγχο (βίντεο)

Λίγο πριν να πυροβολήσει την 45χρονη της είχε πει «θα σου κάνω τη ζωή κόλαση»

ΗΠΑ: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει 45χρονη που φεύγει από έλεγχο (βίντεο)

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας βρίσκεται ο αστυνομικός Φελίπε Χερνάντεζ από το Νίου Μεξικο των ΗΠΑ ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 45χρονη Τερέζα Γκόμεζ όταν εκείνη επιχείρησε να φύγει από τον έλεγχο που ήταν σε εξέλιξη.

Στο βίντεο από την κάμερα στην στολή του αστυνομικού φαίνεται ο Χερνάντεζ αρχικά να κάνει ερωτήσεις στην Γκόμεζα όταν αυτή κάποια στιγμή μπαίνει στο αυτοκίνητό της και ξαφνικά βάζει μπροστά τη μηχανή.

Όταν, δε, η 45χρονη ξεκίνησε να φύγει ο αστυνομικός προσπάθησε να τη σταματήσει αλλα όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό πυροβόλησε τρεις φορές με στόχο τη θέση του οδηγού με αποτέλεσμα η Γκόμεζ να αφήσει την τελευταία της πνοή και το αυτοκίνητο να σταματάει λίγα μέτρα μακρύτερα.

Δείτε το σκληρό βίντεο από την κάμερα στη στολή του αστυνομικού

Λίγο πριν πυροβολήσει την 45χρονη ο αστυνομικός ακούγεται να της λέει ότι «θα σου κάνω τη ζωή πραγματική κόλαση».

«Δεν υπήρχε ανάγκη να χρησιμοποιήσει θανατηφόρα βια» δήλωσε εισαγγελέας προσθέτοντας ότι ο αστυνομικός «δεν ήταν ποτέ στη ζώνη του κινδύνου. Ερευνήσαμε το ενδεχόμενο της αυτοάμυνας αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χερνάντεζ είναι ήδη σε αργία από τις 17 Οκτωβρίου λίγο μετά το περιστατικό. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο ίδιος είχε εμπλακεί σε περιστατικά χρήσης βίας αλλά ποτέ δεν είχε προκαλέσει κάποιον θάνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.