ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα Blackhawk του αμερικανικού Στρατού – Τουλάχιστον 10 νεκροί

Ήταν σε εκπαιδευτική αποστολή

Συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα Blackhawk του αμερικανικού Στρατού  – Τουλάχιστον 10 νεκροί

Μεταφορικά ελικόπτερα Blackhawk του αμερικανικού Στρατού συνετρίβησαν στην κομητεία Τριγκ του Κεντάκι, καθώς φαίνεται ότι συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον δέκα στρατιωτικοί.

Και τα δύο ελικόπτερα ανήκαν στην 101 Αερομεταφερόμενη Μεραρχία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής αποστολής ρουτίνας.

Τα εμπλεκόμενα ελικόπτερα HH60 Blackhawk συγκρούστηκαν και συνετρίβησαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης, ώρα Ελλάδας) στο Φορτ Κάμπελ, σύμφωνα με δήλωση που εξέδωσε η στρατιωτική βάση.

Η τύχη των μελών του πληρώματος παραμένει μέχρι στιγμής επισήμως άγνωστη, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Στρατού Νόντις Θέρμαν, η οποία δεν διεκρίνισε τον αριθμό των επιβαινόντων στα ελικόπτερα. «Η διοίκηση είναι αυτή τη στιγμή επικεντρωμένη στη φροντίδα των μελών του πληρώματος και των οικογενειών τους», πρόσθεσε η ίδια.

Κάτοικοι της περιοχής γύρω από τη στρατιωτική βάση περιέγραψαν στον ραδιοφωνικό σταθμό πώς ξαφνικά άκουσαν μέσα στη νύχτα έναν δυνατό κρότο και κατόπιν δύο εκρήξεις.

https://twitter.com/ferozwala/status/1641328243021344768

https://twitter.com/authenticmonroe/status/1641329008481648642

https://twitter.com/IndMediaGroup/status/1641326898566316034

https://twitter.com/IndMediaGroup/status/1641326898566316034

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.