ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιράν: Κατάσχεση πλοίου και πληρώματος με ξένη σημαία – Εξήγαγε παράνομα καύσιμα

Στα «χέρια» των τοπικών αρχών βρίσκεται το πλήρωμα ενός πλοίου με ξένη σημαία

Ιράν: Κατάσχεση πλοίου και πληρώματος με ξένη σημαία – Εξήγαγε παράνομα καύσιμα

Οι αρχές του Ιράν κατάσχεσαν πλοίο με ξένη σημαία το οποίο προσπαθούσε να εξάγει λαθραία καύσιμα από τη χώρα και συνέλαβαν το πλήρωμά του.

Το πλοίο, το οποίο μετέφερε περισσότερα από 550.000 λίτρα λαθραίου καυσίμου, συνελήφθη όταν έπλεε στα νερά του Κόλπου και οι ιρανικές αρχές το συνόδευσαν ως ένα λιμάνι στη νότια επαρχία Χορμοζγκάν όπου οι δικαστικές αρχές θα το ερευνήσουν, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο IRNA.

Προνομιακά χαμηλές οι τιμές του πετρελαίου στο Ιραν

Το Ιράν, όπου οι τιμές των καυσίμων είναι μεταξύ των χαμηλότερων παγκοσμίως εξαιτίας και των μεγάλων κρατικών επιδοτήσεων, είναι αντιμέτωπο με λαθρεμπόριο καυσίμων προς τις γειτονικές του χώρες και μέσω θαλάσσης προς τις χώρες του Κόλπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετά πλοία έχουν συλληφθεί τους τελευταίους μήνες επειδή προσπάθησαν να εξάγουν λαθραία καύσιμα από το Ιράν σε χώρες του Κόλπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.