ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Η στιγμή που συνεργείο του CNN τρέχει να καλυφθεί ενώ γύρω του πέφτουν ρουκέτες (βίντεο)

«Συγχωρέστε με, έχω μια ελαφρώς άκομψη θέση» δήλωσε η ανταποκρίτρια

Ισραήλ: Η στιγμή που συνεργείο του CNN τρέχει να καλυφθεί ενώ γύρω του πέφτουν ρουκέτες (βίντεο)

Κρυμμένη μέσα σε μια τάφρο μετέδιδε τις εξελίξεις τον πόλεμο στο Ισραήλ η δημοσιογράφος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN, Κλαρίσα Γουόρντ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ανταποκρίτρια του CNN Κλαρίσα Γουόρντ μετέδιδε τις εξελίξεις από την αντεπίθεση του Ισραήλ μετά το χτύπημα της Χαμάς, ένα μπαράζ από ρουκέτες έπληξε κοντινό σημείο όπου βρίσκονταν το συνεργείο.

Όπως ήταν φυσικό, έτρεξαν όλοι να καλυφθούν ξαπλώνοντας στην άκρη του δρόμου.

«Συγχωρέστε με. Έχω μια ελαφρώς άκομψη θέση» δήλωσε η Γουόρντ καθώς μετέδιδε το ρεπορτάζ. «Μόλις είχαμε ένα μπαράζ ρουκετών που έφτασαν εδώ, όχι πολύ μακριά από εμάς. Έτσι αναγκαστήκαμε να βρούμε καταφύγιο εδώ στην άκρη του δρόμου».

Η ανταποκρίτρια του CNN συνέχισε το ρεπορτάζ εμφανώς τρομαγμένη: «Είμαστε μόλις πέντε λεπτά μακριά. Η Γάζα είναι προς αυτή την κατεύθυνση» πρόσθεσε.

«Μπορούμε να ακούσουμε τώρα πολλά αεροσκάφη στον ουρανό» συνέχισε η Γουόρντ. «Μπορούμε επίσης να ακούσουμε τον Σιδερένιο Θόλο να αναχαιτίζει αρκετές από αυτές τις ρουκέτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.