ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρή από αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ Παλαιστίνια δημοσιογράφος

Ο θάνατός της ανεβάζει σε 24 τον συνολικό αριθμό των δημοσιογράφων που σκοτώθηκαν στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου

Νεκρή από αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ Παλαιστίνια δημοσιογράφος

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Αλ Ακσά, που πρόσκειται στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, η δημοσιογράφος του Ντοάα Ασράφ σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα.

Ο στρατός του Ισραήλ περιορίστηκε να αναφέρει πως δεν έχει κανένα σχόλιο.

Συνάδελφός της ανέβασε φωτογραφία της στο Χ στην οποία κρατάει αγκαλιά τον γιο της.

Ο θάνατός της ανεβάζει σε 24 τον συνολικό αριθμό των δημοσιογράφων που σκοτώθηκαν στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου.

Ο Ρόμπερτ Μαρντίνι, διευθυντής στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, έχει δηλώσει ότι οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να στοχοποιούνται και πρέπει να προστατεύονται όπως ορίζει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχόλιά του ήρθαν αφότου ο Γουαέλ Αλ-Νταχντού – ο επικεφαλής του γραφείου του Al Jazeera Arabic στη Γάζα – έχασε τη σύζυγο, τον γιο, την κόρη και τον εγγονό του σε μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε καταφύγιο, στη νότια Γάζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.