ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Έσφαξε με 57 μαχαιριές την σύντροφό του επειδή μάλωσαν και βγήκε από τη φυλακή σε ένα χρόνο γιατί έπρεπε να κάνει δίαιτα

Μαχαίρωσε την γυναίκα 57 φορές αφού τον επέπληξε επειδή άφησε πολλά ψίχουλα στο κρεβάτι του δωματίου τους

Ιταλία: Έσφαξε με 57 μαχαιριές την σύντροφό του επειδή μάλωσαν και βγήκε από τη φυλακή σε ένα χρόνο γιατί έπρεπε να κάνει δίαιτα

Ο 35χρονος Dimitri Fricano από την Biella της Ιταλίας μαχαίρωσε την 25χρονη γυναίκα 57 φορές σε διακοπές στη Σαρδηνία αφού τον επέπληξε επειδή άφησε πολλά ψίχουλα στο κρεβάτι του δωματίου τους.

Ο Fricano καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης για τον φόνο. Ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ξεκίνησε να εκτίει την ποινή του τον Απρίλιο του 2022.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο 35χρονος φάνηκε να έχει πάρει πολλά κιλά και το Εποπτικό Δικαστήριο του Τορίνο αποφάσισε να τον απελευθερώσει για ιατρικούς λόγους. Το δικαστήριο έκρινε την περασμένη εβδομάδα ότι ο 35χρονος δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην φυλακή. Εξαιτίας του βάρους του ο 35χρονος κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι ή πατερίτσες και είναι μανιώδης καπνιστής.

Οι δικαστές έκριναν ότι η φυλάκιση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του επειδή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν είναι σε θέση να παρέχουν τη δίαιτα χαμηλών θερμίδων που χρειάζεται για να χάσει τα κιλά.

Ο 35χρονος θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι των γονιών του κοντά στο Μιλάνο, όπου θα έχει πρόσβαση σε μια υγιεινή διατροφή. Η απόφαση εξόργισε την οικογένεια του θύματος που χαρακτήρισε την ενέργεια των δικαστών «ντροπιαστική».

Το θύμα και ο σύντροφός της έκαναν διακοπές στην πόλη San Teodoro στο νησί της Σαρδηνίας τον Ιούνιο του 2017, όταν διαπληκτίστηκαν για τις διατροφικές συνήθειες του και το γεγονός ότι είχε αφήσει ψίχουλα στο κρεβάτι.

Ο Dimitri Fricano ισχυρίστηκε ότι η φίλη του τον χτύπησε και γι’ αυτό ξέσπασε άρπαξε το μαχαίρι και την χτύπησε 57 φορές. Αρχικά, υποστήριξε ότι ληστές δολοφόνησαν την φίλη του. Ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε την ενοχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με πρόσβαλε για το ψωμί και μετά με χτύπησε στο κεφάλι, οπότε τη σκότωσα», φέρεται να είπε ο 35χρονος στην αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.