ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιταλία: Τουρίστες έπεσαν σε παγωμένη λίμνη – Στο νοσοκομείο βρέφος 4 μηνών

Τουρίστες περπάτησαν στην επιφάνεια της λίμνης και κατέληξαν μέσα στα παγωμένα νερά

Ιταλία: Τουρίστες έπεσαν σε παγωμένη λίμνη – Στο νοσοκομείο βρέφος 4 μηνών

Άσχημο τέλος είχε η εκδρομή 14 τουριστών στη λίμνη Braies στην Ιταλία, καθώς ενεπλάκησαν σε ατύχημα όταν περπάτησαν πάνω στον πάγο που είχε σχηματιστεί στην επιφάνειά της, με αποτέλεσμα να σπάσει και να βρεθούν μέσα στα παγωμένα νερά.

Το σοβαρότερο ατύχημα, ωστόσο, έγινε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα των Καθολικών, όταν έπεσε στα νερά της λίμνης ένα ζευγάρι μαζί με το μωρό τους 4 μηνών, αφού ο πάγος έσπασε κάτω από τα πόδια τους. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίθηκε εκτός κινδύνου. Όλα τα μέλη της οικογένειας νοσηλεύονται με υποθερμία.

Η συγκεκριμένη λίμνη βρίσκεται στην αυτόνομη επαρχία Trentino-Alto Adige στα βόρεια της Ιταλίας, νότια δηλαδή από τα σύνορα με την Αυστρία. Έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά Un passo dal cielo με τον ηθοποιό Terence Hill και οι τουρίστες συρρέουν από το 2019 μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν το Πάσχα των Καθολικών και λόγω του ηλιόλουστου καιρού, πολλοί επισκέφθηκαν την ορεινή τοποθεσία της λίμνης, η οποία είχε καλυφθεί από ένα στρώμα πάγου, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν σε αυτό το μεγάλο υψόμετρο των Άλπεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό και πολλοί τουρίστες, περπάτησαν στην επιφάνεια της λίμνης αλλά δεν υπολόγισαν πως οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα μπορούσαν να λιώσουν τον πάγο, για αυτό και κατέληξαν μέσα στα παγωμένα νερά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.