ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κάρλα Ντελ Πόντε: Ζήτησε την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου»

Κάρλα Ντελ Πόντε: Ζήτησε την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Κάρλα Ντελ Πόντε, ζήτησε την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε συνέντευξή της στην ελβετική εφημερίδα Le Temps, η Κάρλα Ντελ Πόντε είπε ότι «ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου».

«Ήλπιζα να μην ξαναδώ ομαδικούς τάφους»

Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν συγκλονισμένη από τη χρήση ομαδικών τάφων στην Ουκρανία – που παρατηρήθηκαν σε περιοχές όπως η Μαριούπολη.

«Ήλπιζα να μην ξαναδώ ομαδικούς τάφους» είπε στην εφημερίδα Blick. «Αυτοί οι νεκροί έχουν αγαπημένα πρόσωπα που δεν ξέρουν καν τι απέγιναν. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελβετή δικηγόρος επέβλεψε τις έρευνες του ΔΠΔ για εγκλήματα πολέμου στη Ρουάντα, τη Συρία και την πρώην Γιουγκοσλαβία και είπε ότι υπάρχουν ξεκάθαρα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.