ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρτυρία: «Μέχρι δύο χιλιάδες χριστιανοί κρύβονται σε μοναστήρια στην Γάζα δίπλα από εκεί που έπεσε ο πύραυλος»!

Δυο μοναστήρια βρίσκονται κοντά στο νοσοκομείο που δέχτηκε την πυραυλική επίθεση

Μαρτυρία: «Μέχρι δύο χιλιάδες χριστιανοί κρύβονται σε μοναστήρια στην Γάζα δίπλα από εκεί που έπεσε ο πύραυλος»!

Μέχρι δύο χιλιάδες χριστιανοί βρίσκονται σε δύο μοναστήρια στην Γάζα, δίπλα ακριβώς από εκεί που έπεσε το βλήμα (παλαιστινιακό ή ισραηλινό) δίπλα από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα τον θάνατο 500 ατόμων.

Κάτοικος: Έχω φύγει από το σπίτι μου και έχω πάει στο μοναστήρι εδώ. Περίπου 900 χριστιανοί έχουν έρθει εδώ. Και στο άλλο περίπου 500 άτομα.

-Δημοσιογράφος: Δηλαδή συνολικά πόσοι χριστιανοί είναι στα δύο μοναστήρια;

-Κάτοικος: Είναι περίπου 1500- 2000. Τα μοναστήρια βρίσκονται γύρω από το νοσοκομείο. Είναι κοντά, είναι περίπου 100 μέτρα, 200 μέτρα.

Δημοσιογράφος: Ο βομβαρδισμός που έγινε χθες το βράδυ, τον ακούσατε; Τι επικράτησε;

-Κάτοικος: Πανικός, πανικός. Αυτά που γίνονται στην Γάζα είναι μακελειό. Ήταν περίπου στο νοσοκομείο, έχουν καταφύγει εκεί, περίπου 4000 άτομα και αυτοί έριξαν έναν πύραυλο και δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι σκοτώθηκαν. Έγιναν σαν σεισμός, όταν χτύπησαν. Ήμουν στο μοναστήρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.