ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίνα: Πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτια προκαλώντας τεράστια φωτιά

Ο πιλότος του αεροσκάφους J-7 της Αεροπορίας της Κίνας φέρεται να πήδηξε με αλεξίπτωτο πριν τη συντριβή

Κίνα: Πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτια προκαλώντας τεράστια φωτιά

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κι άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν ένα στρατιωτικό αεροσκάφος στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης συνετρίβη πάνω σε σπίτια στην πόλη Σιάνγκγιανγκ της επαρχίας Χουμπέι της Κίνας με αποτέλεσμα αρκετά εξ’ αυτών να τυλιχθούν στις φλόγες.

Ο πιλότος του αεροσκάφους J-7 της Αεροπορίας της Κίνας φέρεται να πήδηξε με αλεξίπτωτο πριν τη συντριβή και διακομίστηκε με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο.

#038;feature=emb_title

Σε εικόνες από το δυστύχημα διακρίνονται στήλες μαύρου καπνού να υψώνονται από τα σπίτια που τυλίχτηκαν στις φλόγες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους κοντά στο αεροδρόμιο Λαοχέκου της πόλης, που απέχει περίπου 300 χλμ. βορειοδυτικά της Ουχάν.

https://twitter.com/OsintTv/status/1534794629438136320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1534794629438136320%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed?url=https3A2F2Ftwitter.com2FOsintTv2Fstatus2F1534794629438136320provider=twitter

Σύμφωνα με την αγγλόφωνη κινεζική εφημερίδα Global Times ένα άτομο σκοτώθηκε, ενώ ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. O νεκρός και οι τραυματίες είναι κάτοικοι της περιοχής.

Πρόκειται για την τρίτη συντριβή αεροσκάφους στην Κίνα από τον περασμένο Μάρτιο, όταν επιβατικό αεροπλάνο με 132 επιβαίνοντες έκανε με ιλιγγιώδη ταχύτητα βουτιά θανάτου από ύψος 29.100 ποδιών μέσα σε ενάμιση λεπτό σε βουνό με κάμερα να καταγράφει τα τελευταία δευτερόλεπτα του Boeing 737. Το αεροσκάφος της China Eastern Airlines συνετρίβη στο Γκουανξί της Κίνας στις 21 Μαρτίου ενώ εκτελούσε πτήση από την Γκουανγκζού προς την Κουνμίνγκ. Σύμφωνα με στοιχεία από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, κάποιος από τους επιβαίνοντες – πιλότος ή άτομο που μπήκε στο κόκπιτ – πιθανώς έριξε εσκεμμένα το Boeing 737.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο μήνα πάνω από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας Tibet Airlines με 122 επιβαίνοντες βγήκε από τον διάδρομο και έπιασε φωτιά κατά την ώρα της απογείωσής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.