ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρεμλίνο: «Ανησυχητικό ότι η Ουάσινγκτον δεν καταλαβαίνει τίποτα από τη λειτουργία της εξουσίας στη Ρωσία»

«Δεν καταλαβαίνουν τον πρόεδρο Πούτιν, δεν καταλαβαίνουν τη δουλειά μας»

Κρεμλίνο: «Ανησυχητικό ότι η Ουάσινγκτον δεν καταλαβαίνει τίποτα από τη λειτουργία της εξουσίας στη Ρωσία»

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου, ανησυχητικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν καταλαβαίνουν τη λειτουργία της εξουσίας στη Ρωσία, απαντώντας στους Δυτικούς που υποστηρίζουν ότι οι σύμβουλοι του Βλαντίμιρ Πούτιν του λένε ψέματα επειδή φοβούνται να του πουν την αλήθεια.

«Δεν καταλαβαίνουν τον πρόεδρο Πούτιν, δεν καταλαβαίνουν το μηχανισμό λήψης αποφάσεων, δεν καταλαβαίνουν τη δουλειά μας», σχολίασε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ήδη καταγγείλει προσβλητικές για τον επικεφαλής του Κρεμλίνου δηλώσεις του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Δεν είναι μόνο κρίμα, είναι ανησυχητικό, επειδή όταν υπάρχει τέτοιος βαθμός έλλειψης κατανόησης, αυτό οδηγεί σε λήψη εσφαλμένων αποφάσεων που έχουν στη συνέχεια σοβαρές συνέπειες», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι βρετανικές και οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών υποστήριξαν χθες, Τετάρτη, ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν παραπλανάται από τους ίδιους τους συμβούλους του, που «φοβούνται να του πουν την αλήθεια» για την «ελαττωματική» στρατηγική του στην Ουκρανία, εναντίον της οποίας εξαπέλυσε στις 24 Φεβρουαρίου εκτεταμένη στρατιωτική επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.