ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κρήτη: Ισραηλινοί τουρίστες ακυρώνουν τα εισιτήρια της επιστροφής

Αρνούνται να επιστρέψουν στην χώρα τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Κρήτη: Ισραηλινοί τουρίστες ακυρώνουν τα εισιτήρια της επιστροφής

Ο πόλεμος που ξέσπασε με τις πυραυλικές επιθέσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στο Ισραήλ, δημιούργησε τεράστια ανησυχία στους Ισραηλινούς τουρίστες που ήταν να ταξιδέψουν για Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα από το πρωί έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με Ισραηλινούς τουρίστες που είχαν προγραμματίσει την αναχώρησή τους για το Ισραήλ, σήμερα Σάββατο, 7 Οκτωβρίου.

Παρότι οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά, οι Ισραηλινοί ωστόσο αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν και εγκατέλειπαν μαζικά το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με κατεύθυνση πάλι το Ηράκλειο, επειδή φοβούνται αυτά που γίνονται στην πατρίδα τους.

Για παράδειγμα, στις πρωινές πτήσεις από τα 340 άτομα που επρόκειτο να αναχωρήσουν για Ισραήλ, οι 60 αρνήθηκαν να φύγουν!

Έτσι λοιπόν «χάνουν το εισιτήριο που έχουν ήδη βγάλει για την επιστροφή τους και ξανακλείνουν δωμάτια ξενοδοχείου στο Ηράκλειο», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Cretapost o Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου πραγματοποιούνται καθημερινά περίπου 9 πτήσεις για Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.