ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ξεκινά ποινική έρευνα στην Βρετανία για την απαγωγή του Άλεξ Μπάτι

Εξαφανίστηκε το 2017 στη Μάλαγα και εντοπίστηκε κοντά στην Τουλούζη μετά από έξι χρόνια

Ξεκινά ποινική έρευνα στην Βρετανία για την απαγωγή του Άλεξ Μπάτι

Ποινική έρευνα ανακοίνωσε ότι ξεκινά η αστυνομία στη Βρετανία για την απαγωγή του Άλεξ Μπάτι, που εμφανίστηκε ξανά στη Γαλλία μετά την εξαφάνισή του πριν από έξι χρόνια.

Ο Μπάτι εξαφανίστηκε το 2017 σε ηλικία 11 ετών κατά τη διάρκεια διακοπών με τη μητέρα και τον παππού του στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Η αστυνομία, ξεκίνησε σήμερα επίσημη έρευνα έπειτα από την ανάκριση του Αλεξ Μπάτι, σήμερα 17 ετών, μετά την επιστροφή του στη Βρετανία.

Ο έφηβος έδωσε επίσης συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Sun, η οποία δημοσιεύεται σήμερα, και περιέγραψε τι έκανε τα τελευταία έξι χρόνια. Είπε ότι η μητέρα του ζούσε νομαδική ζωή και ότι ο ίδιος διέφυγε επειδή ήθελε αλλαγή.

Ένας Γάλλος διανομέας εντόπισε τον νεαρό να περπατά σε δρόμο κοντά στην Τουλούζη. Το αγόρι τού είπε αργότερα ότι είχε φύγει από απομονωμένη ορεινή κοινότητα στα Πυρηναία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάτι είπε ότι η μητέρα του τον πήρε μαζί της σε κατοικίες στην Ευρώπη επί έξι χρόνια και ότι ο ίδιος έφυγε μετά από τον τελευταίο τους καυγά. Η μητέρα του τού είπε ότι δεν θέλει γι’ αυτόν να γίνει «σκλάβος του συστήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.