ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λ.Ντίας: Η επανένωση του ποδοσφαιριστή με τον πατέρα του μετά την απαγωγή (φώτο)

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας αφέθηκε ελεύθερος μετά από 12 μέρες ομηρίας

Λ.Ντίας: Η επανένωση του ποδοσφαιριστή με τον πατέρα του μετά την απαγωγή (φώτο)

Ο πατέρα του παίχτη της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας, που είχε απηχθεί από την εγκληματική οργάνωση «ELN» σε δρόμο του Μπαράκας, αφέθηκε ελεύθερος μετά από 12 μέρες ομηρίας, την περασμένη Πέμπτη 09/11.

Μπήκε έτσι τέλος στο θρίλερ της οικογένειας, αλλά και ολόκληρης της Κολομβίας.

Τόσο η αστυνομία όσο και ο στρατός της χώρας έκαναν τιτάνιες προσπάθειες στις έρευνες και τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, με την ιστορία ευτυχώς να έχει θετική κατάληξη για την οικογένεια του μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ.

Με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων, ο Λουίς Ντίας βρέθηκε στην Κολομβία ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής του για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά τον πατέρα του μετά από αυτή την εφιαλτική περιπέτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες, που δημοσίευσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας, οι δύο άνδρες είχαν μια πολύ δυνατή και συγκινητική στιγμή, με τον άσο της Λίβερπουλ να χάνεται στην αγκαλιά του πατέρα του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.