ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λίβανος: Αδέσποτος σκύλος βρήκε στα σκουπίδια μωρό και το έσωσε

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη χώρα ενώ πολλοί προσφέρθηκαν να το υιοθετήσουν

Λίβανος: Αδέσποτος σκύλος βρήκε στα σκουπίδια μωρό και το έσωσε

Σοκ έχει προκάλεσε στον Λίβανο η ιστορία ενός μωρού, το οποίο πέταξαν στα σκουπίδια, μέσα σε μία μαύρη πλαστική σακούλα απορριμμάτων και το έσωσε ένας αδέσποτος σκύλος.

Το βρέφος βρέθηκε κοντά σε κτήριο του δήμου στην Τρίπολη, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το thenationalnews.com, τη σακούλα μετέφερε ένας αδέσποτος σκύλος, όταν ένας περαστικός άκουσε το μωρό να κλαίει, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Ισλαμικό Νοσοκομείο από τον άγνωστο περαστικό και αργότερα μεταφέρθηκε στο Κυβερνητικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το μωρό, που φαίνεται να είναι περίπου 4 μηνών, να έχει μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη χώρα, ενώ πολλοί προσφέρθηκαν να το υιοθετήσουν.

Πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών  που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στον Λίβανο.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας υπάλληλος παιδικού σταθμού συνελήφθη και το ίδρυμα έκλεισε οριστικά, μετά από βίντεο που τον έδειχναν να κακομεταχειρίζεται βρέφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.