ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λος Άντζελες: Λεωφορείο που είχε καταληφθεί από ένοπλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητα και έπεσε πάνω σε ξενοδοχείο

Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός αλλά αργότερα συνελήφθη

Λος Άντζελες: Λεωφορείο που είχε καταληφθεί από ένοπλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητα και έπεσε πάνω σε ξενοδοχείο

Ένας οπλισμένος άνδρας, στο κέντρο του Λος Άντζελες άρπαξε ένα λεωφορείο και στη συνέχεια συγκρούστηκε με πολλά οχήματα ενώ έπεσε και σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ανακοίνωσε η αστυνομία την Πέμπτη.

Μόνο ο οδηγός βρισκόταν στο λεωφορείο της Metropolitan Transit Authority της Κομητείας του Λος Άντζελες όταν ο άνδρας επιβιβάστηκε γύρω στις 11:10 μ.μ (τοπική ώρα) . Ο άνδρας ονόματι Anai Lindsey από τη Νεβάδα, τον απείλησε και του είπε «Απλά οδήγησε!», ανέφερε η δήλωση των Αρχών.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας άρπαξε το τιμόνι καθώς ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθούσε να στρίψει, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση που τραυμάτισε έναν επιβάτη ενός οχήματος. Στο τελευταίο σκηνικό της τρελής του πορείας, άνοιξε μια τρύπα στον τοίχο του ξενοδοχείου Ritz-Carlton.

Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός αλλά αργότερα συνελήφθη, ανέφεραν οι αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία εντόπισε ένα όπλο στο πεζοδρόμιο μπροστά από το λεωφορείο.. Ο οδηγός του λεωφορείου και ένας ακόμη οδηγός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ανέφεραν οι αρχές. Ο Lindsey έχει κατηγορηθεί για απαγωγή και κρατείται με εγγύηση 100.000 δολαρίων. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πιθανό κίνητρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.