Μ.Ζαχάροβα: «Είμαστε έτοιμοι για επανέναρξη συνομιλιών με το Κίεβο αν πρώτα γίνουν αποδεκτά τα νέα δεδομένα»

Η εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι θα διεξαχθούν συνομιλίες ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ

Μ.Ζαχάροβα: «Είμαστε έτοιμοι για επανέναρξη συνομιλιών με το Κίεβο αν πρώτα γίνουν αποδεκτά τα νέα δεδομένα»

Τις προϋποθέσεις, με βάση τις οποίες η Μόσχα προτίθεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία, όρισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Όπως δήλωσε, η Ρωσία είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, εφόσον ληφθούν υπόψιν τα νέα δεδομένα, εννοώντας την ενσωμάτωση των τεσσάρων περιοχών (Ντόνετσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζια).

«Είμαστε ακόμη ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να τις έχουμε. Είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε, φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη τα μέχρι στιγμής δεδομένα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα, δε, με το Reuters η υψηλόβαθμη αξιωματούχος του Κρεμλίνου επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν συνομιλίες με τις ΗΠΑ πάνω στη συνθήκη για τη μείωση των πυρηνικών, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι οι δύο πλευρές έχουν κατά καιρούς συνομιλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.