ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Ζαχάροβα για τη σύλληψη του δημοσιογράφου της WSJ: «Συνέλεγε άκρως απόρρητα στοιχεία»

«Δεν είναι το πρώτο γνωστό άτομο από τη Δύση, που πιάστηκε επ΄αυτοφώρω»

Μ.Ζαχάροβα για τη σύλληψη του δημοσιογράφου της WSJ: «Συνέλεγε άκρως απόρρητα στοιχεία»

Οι δραστηριότητες για τις οποίες κρατήθηκε στην Αικατερινούπολη ο συλληφθείς δημοσιογράφος δεν σχετίζονταν με τη δημοσιογραφία, έγραψε σήμερα στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. 

«Αυτό που έκανε ο υπάλληλος της αμερικανικής έκδοσης της Wall Street Journal στην Αικατερινούπολη δεν είχε καμία σχέση με τη δημοσιογραφία.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που η ιδιότητα του ξένου ανταποκριτή, η βίζα και η διαπίστευση δημοσιογράφου, χρησιμοποιούνται από αλλοδαπούς στη χώρα μας για τη συγκάλυψη δραστηριοτήτων που δεν είναι δημοσιογραφικές. Δεν είναι το πρώτο γνωστό άτομο από τη Δύση, που πιάστηκε επ΄αυτοφώρω», τόνισε η Ζαχάροβα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, νωρίτερα σήμερα, το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας ανακοίνωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι αξιωματικοί της FSB συνέλαβαν έναν Αμερικανό υπήκοο, τον Εβάν Γκέρσκοβιτς (Evan Gershkovich) (32), ως ύποπτο για κατασκοπεία, διαπιστευμένο στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο οποίος εργάζεται ως ανταποκριτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.