Τι δήλωσε ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πριν από λίγα λεπτά ότι ο δράστης ανάρτησε στο Facebook τρεις φορές πριν από την επίθεσή του.

Στην πρώτη, που δημοσιεύτηκε 30 λεπτά πριν πάει στο σχολείο, είπε ότι θα πυροβολούσε τη γιαγιά του. Ο δεύτερος είπε: «Πυροβόλησα τη γιαγιά μου». Και το τρίτο, που δημοσιεύτηκε περίπου 15 λεπτά πριν την επίθεση, είπε: «Θα πυροβολήσω ένα δημοτικό σχολείο».

Ο Άμποτ είπε επίσης ότι η γιαγιά του δράστη είχε καλέσει την αστυνομία πριν την πυροβολήσει.

Ο μακελάρης του Τέξας είχε γράψει στο Facebook πριν από την επίθεση ότι θα επιτεθεί στο σχολείο.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, που μίλησε σε συνέντευξη Τύπου πριν από λίγο, ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο είχε προχωρήσει σε τρεις σχετικές αναρτήσεις στο Facebook πριν αρχίσει να πυροβολεί.

Στην πρώτη του ανάρτηση, 30 λεπτά πριν πάει στο σχολείο, είπε ότι θα πυροβολούσε τη γιαγιά του. Στη δεύτερη έγραψε «Πυροβόλησα τη γιαγιά μου». Και στην τρίτη, περίπου 15 λεπτά πριν από την επίθεση, έγραψε: «Θα ανοίξω πυρ σε ένα δημοτικό σχολείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κυβερνήτης του Τέξας είπε επίσης ότι η γιαγιά του δράστη είχε καλέσει την αστυνομία πριν της επιτεθεί ο εγγονός της.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/kosmos/texas-pyrobolisa-ti-giagia-moy-sholeio-makelaris”>Ο μακελάρης του Τέξας είχε προειδοποιήσει στο Facebook: «Πυροβόλησα τη γιαγιά μου, τώρα θα επιτεθώ σε σχολείο» – iefimerida.gr</a></p>