ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σχεδόν άθικτοι άκρως απόρρητοι ισραηλινοί πύραυλοι στα χέρια των Ιρακινών προς… άμεση προώθηση στο Ιράν!

Τι δείχνουν τα συντρίμμια ενός τέτοιου πυραύλου

Σχεδόν άθικτοι άκρως απόρρητοι ισραηλινοί πύραυλοι στα χέρια των Ιρακινών προς… άμεση προώθηση στο Ιράν!

Με αεροεκτοξεύομενους βαλλιστικούς πυραύλους ROCKS, εκτός από drone, τους οποίου παράγει η Rafael φαίνεται ότι κτύπησε η ισραηλινή Αεροπορία να πλήξει ιρανικές εγκαταστάσεις στο  Ισφαχάν στο κεντρικό Ιράν.

Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα από ένα τέτοιο πύραυλο ο οποίος βρέθηκε να έχει πέσει στο Ιράκ αφού προφανώς δεν έφτασε στο στόχο του.

Ο πύραυλος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά διαθέτει πολλαπλό σύστημα καθοδήγησης το οποίο του επιτρέπει να πραγματοποιεί ναυτιλία ακόμη και χωρίς τη χρήση GPS ή έντονων παρεμβολών.

Ο πύραυλος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Aero India 2019 και είναι πιστοποιημένος για μεταφορά από τα μαχητικά f-16I Sufa.

Το σώμα του πυραύλου μεταφέρθηκε ήδη από τους Ιρακινούς από το σημείο της πτώσης του και θα μεταφερθεί στο Ιράν, αφού το Ιράν είναι πλέον μια στενή σύμμαχος χώρα του Ιράν με την πλήρη επικράτηση των σιιτών σε όλα τα πολιτικά επίπεδα (μία από τις επιτυχίες της αμερικανικής εισβολής του 2003).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.