ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεξικό: Τουλάχιστον 18 τουρίστες νεκροί σε δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο

Διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα και για να αναγνωριστούν τα θύματα, όλα «ημεδαποί τουρίστες»

Μεξικό: Τουλάχιστον 18 τουρίστες νεκροί σε δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο

Τουλάχιστον δεκαοκτώ μεξικανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο βορειοδυτικό Μεξικό, δήλωσε χθες Κυριακή στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της πυροσβεστικής.

«Είχαμε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας που μετέφερε τουρίστες από τη Γουαδαλαχάρα, στην πολιτεία Χαλίσκο [δυτικά], στη Γουαγιαμπίτος», στην πολιτεία Ναγιαρίτ, προορισμό φημισμένο για τις παραλίες του, στις μεξικανικές ακτές στον Ειρηνικό, εξήγησε ο Πέδρο Νούνιες, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στην περιοχή.

Διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα και για να αναγνωριστούν τα θύματα, όλα «ημεδαποί τουρίστες», διευκρίνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.