ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεξικό: Τουλάχιστον 6 νεκροί σε πυροβολισμούς μέσα σε μπαρ στην πολιτεία Χαλίσκο (βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής

Μεξικό: Τουλάχιστον 6 νεκροί σε πυροβολισμούς μέσα σε μπαρ στην πολιτεία Χαλίσκο (βίντεο)

Οι αρχές του Μεξικό, ανακοίνωσαν πως αργά το βράδυ της Παρασκευής, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρά μέσα σε μπαρ στην πολιτεία Χαλίσκο και συγκεκριμένα στην πόλη Τεοκαλτίτσε, εν μέσω του εορτασμού της επετείου της ανεξαρτησίας της χώρας.

Αρκετοί άνθρωποι δολοφονήθηκαν «μέσα σε μπαρ της συνοικίας Μαραβίγιας», ανέφερε η εισαγγελία της πολιτείας σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Η αστυνομία έκανε λόγο για έξι νεκρούς χθες.

Η πολιτεία Χαλίσκο συνταράσσεται από τη βία του καρτέλ Νέα Γενιά, το οποίο συγκαταλέγεται στις ισχυρότερες συμμορίες του Μεξικού.

Στην Τεοκαλτίτσε, βόρεια από την πολιτειακή πρωτεύουσα Γουαδαλαχάρα, δυο αστυνομικοί σκοτώθηκαν από ενόπλους τη 2η Σεπτεμβρίου.

Αφότου η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κήρυξε το 2006 τον λεγόμενο πόλεμο εναντίον των ναρκωτικών, αναπτύσσοντας τον στρατό, έχουν καταγραφτεί πάνω από 340.000 φόνοι και κάπου 100.000 εξαφανίσεις. Στη μεγάλη πλειονότητά τους, οι υποθέσεις αυτές συνδέονται, κατά τις αρχές, με τις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.