ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μόσχα: «Δεν θα δεχθούμε ποτέ στο μέλλον άλλες απειλές στην περίμετρο των συνόρων μας»

Τι δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ

Μόσχα: «Δεν θα δεχθούμε ποτέ στο μέλλον άλλες απειλές στην περίμετρο των συνόρων μας»

«Η Μόσχα δεν θα επιτρέψει ποτέ σε νέες απειλές για την ασφάλεια να εμφανιστούν κατά μήκος της περιμέτρου των συνόρων της Ρωσίας», δήλωσε ο απεσταλμένος της χώρας στην Ουάσιγκτον Ανατόλι Αντόνοφ.

«Η Ρωσία δεν θα δεχτεί ποτέ μια κατάσταση όπου νέες απειλές θα αναφύονται κατά μήκος της περιμέτρου των συνόρων μας και η ασφάλειά μας θα αποδυναμώνεται.

Το μόνο που θέλουμε είναι να ζήσουμε ειρηνικά, να αναπτύξουμε την οικονομία και το πολιτικό μας σύστημα. Η Ρωσία δεν επιβάλλει τις αξίες της σε κανέναν και θα ήθελε να δεί το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Έχουμε μια μοναδική κουλτούρα, ιστορία και έθιμα. Ένας τεράστιος αριθμός εθνικοτήτων. Ταλαντούχοι άνθρωποι. Όλα αυτά είναι ο πλούτος μας. Και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε γι’ αυτό», δήλωσε ο διπλωμάτης σε συνέντευξή του στο Εφημερίδα Izvestia, που εκδόθηκε την Παρασκευή.

Ο Αντόνοφ τόνισε ότι η ρωσική πλευρά προσπάθησε επανειλημμένα να μεταφέρει στην παγκόσμια κοινότητα ότι τα τρέχοντα προβλήματα δεν σχετίζονται τόσο με την Ουκρανία, αλλά με την παγκόσμια τάξη που επιβλήθηκε στη Ρωσία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

«Δεν θα επιτρέψουμε στο κακό να θριαμβεύσει επί του καλού. Οι απλοί Αμερικανοί, όπως και οι Ρώσοι, σκέφτονται την ευημερία τους, την ειρηνική ζωή τους, τις οικογένειές τους. Κανείς τους δεν θέλει πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αμερικανοί ανησυχούν περισσότερο για την τιμή του ψωμιού ή των καυσίμων.  Οι περισσότεροι από αυτούς δεν καταλαβαίνουν γιατί δαπανώνται τεράστια κεφάλαια όχι στο εσωτερικό της χώρας, όχι για το καλό των απλών πολιτών, αλλά για τη μακρινή Ουκρανία», συνόψισε ο Αντόνοφ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.