ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μόσχα: Γνωστό μοντέλο ανάμεσα στους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης (φώτο)

Πρόκειται για την Miss Tver 2001, Εκατερίνα Νοβοσέλοβα

Μόσχα: Γνωστό μοντέλο ανάμεσα στους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης (φώτο)

Στο συναυλιακό κέντρο στο προάστιο της Μόσχας έπεσε νεκρή από τα πυρά των τρομοκρατών, η Εκατερίνα Νοβοσέλοβα, γνωστό μοντέλο στη Ρωσία και Miss Tver 2001.

Την είδηση επιβεβαίωσε η διευθύντρια του πρακτορείου μοντέλων Sharm, Όλγα Ντάργκεβιτς.

Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε προηγουμένως έναν προκαταρκτικό κατάλογο των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση στο City Hall Crocus, ο οποίος περιείχε 29 ονόματα, συμπεριλαμβανομένης της Εκατερίνα Νοβοσέλοβα.

«Πραγματικά συνέβη έτσι, είναι μια μεγάλη τραγωδία», δήλωσε η Dargevich.

«Έστειλα μήνυμα στη μητέρα της, και της είπα ότι ακούγεται κάτι τέτοιο. Τη ρωτήσα αν είναι λάθος και αν όλα είναι εντάξει με την Κάτια. Μου έγραψε μόνο δύο λέξεις: Η Kάτια πέθανε», δήλωσε η Ντάργκεβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε δύο όμορφα παιδιά – ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ένα πολύ λαμπερό, πολύ ευγενικό κορίτσι… Ένα πολύ έξυπνο κορίτσι, ο πιο ευγενικός άνθρωπος. Είμαστε σοκαρισμένοι, απλά δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι συνέβη μια τέτοια τραγωδία», πρόσθεσε η Ντάργκεβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.