ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μπλόκο» Ρωσίας σε 287 Βρετανούς βουλευτές για είσοδο στη χώρα

Τι αναφέρει το ρωσικό ΥΠΕΞ

«Μπλόκο» Ρωσίας σε 287 Βρετανούς βουλευτές για είσοδο στη χώρα

Η Ρωσία έβαλε «μπλόκο» σήμερα σε 287 Βρετανούς βουλευτές της Βουλής των Κοινοτήτων για την είσοδό τους στη χώρα κατηγορώντας τους ότι υποδαυλίζουν “αδικαιολόγητη ρωσοφοβική υστερία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

“Τα πρόσωπα που στοχοποιούνται, των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα, έχουν συμμετάσχει με τον πιο ενεργό τρόπο στην επιβολή των αντιρωσικών κυρώσεων από το Λονδίνο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό ΥΠΕΞ συνοδευόμενη από τον κατάλογο με τα ονόματα των 287 από τους 650 βουλευτές της Βουλής των Κοινοτήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο σημειώνει ότι οι κυρώσεις αυτές έγιναν ως αντίποινα στις κυρώσεις εις βάρος 386 μελών της ρωσικής κάτω βουλής στις 11 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.