ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μεντβέντεφ: «Τα όπλα που έδωσε το ΝΑΤΟ στο Κίεβο χρησιμοποιούνται εναντίον του Ισραήλ»

«Να αναμένετε πυραύλους, τανκ και αεροπλάνα από το Κίεβο να επανεμφανίζονται στην "μαύρη" αγορά»

Ν.Μεντβέντεφ: «Τα όπλα που έδωσε το ΝΑΤΟ στο Κίεβο χρησιμοποιούνται εναντίον του Ισραήλ»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, άφησε αιχμές εναντίον του ΝΑΤΟ, πως τα όπλα που δόθηκαν στην Ουκρανία χρησιμοποιούνται εναντίον του Ισραήλ. 

Ξεκινώντας το μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ τόνισε: «Κοιτάξτε πόσο απλά είναι τα πράγματα φίλοι μου του ΝΑΤΟ. Τα όπλα τα οποία προμηθεύσατε στο νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας χρησιμοποιούνται ευρέως στο Ισραήλ.

Αυτό το οπλοστάσιο θα χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήθηκαν τα όπλα που άφησαν πίσω τους οι αμερικανικές δυνάμεις όταν διέφυγαν από το Αφγανιστάν».

Οι κατηγορίες του Μεντβέντεφ στηρίζονται στην αυξανόμενη δυσπιστία των συμμάχων των Ουκρανών

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και μέλος του στενού κύκλου του προέδρου Πούτιν συνέχισε λέγοντας πως οι «διεφθαρμένες Ουκρανικές αρχές έχουν την συνήθεια να ανταλλάσσουν οτιδήποτε πέσει στα χέρια τους. Κλέβουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο, φαγητό και πρώτες ύλες. Κλέβουν (σ.σ. εννοώντας καταχρώνται) οτιδήποτε έρθει στον δρόμο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα χειροτερεύουν. Να αναμένετε πυραύλους, τανκ και αεροπλάνα από το Κίεβο να επανεμφανίζονται στην “μαύρη” αγορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.