ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα Υόρκη: Άγνωστος άρπαξε γυναίκα και την πέταξε στις ράγες του μετρό

Οι Αρχές της Νέας Υόρκης αναζητούν τον δράστη

Νέα Υόρκη: Άγνωστος άρπαξε γυναίκα και την πέταξε στις ράγες του μετρό

Η σοκαριστική στιγμή που μια 52χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα στο μετρό της Νέας Υόρκης καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σταθμού, και οι τοπικές Αρχές χρησιμοποιούν το υλικό σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον ασυνείδητο δράστη.

Σύμφωνα με τη New York Post, το συμβάν συνέβη νωρίς το απόγευμα της περασμένης Κυριακή στο Μπρονξ. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το NYPD, o δράστης εμφανίζεται να επιτίθεται στο ανυποψίαστο θύμα στον σταθμό Jackson Avenue.

Ο μεγαλόσωμος άνδρας, που φορούσε καπέλο και λευκό φανελάκι, πλησίασε τη γυναίκα από πίσω, την άρπαξε και με τα δύο χέρια και την πέταξε στις ράγες.

Τα άτομα που βρίσκονταν στον σταθμό έσπευσαν να βοηθήσουν την τρομαγμένη γυναίκα να ανέβει ξανά στην πλατφόρμα, ο συρμός ήταν αρκετά μακριά και έτσι αποφεύχθηκε η τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lincoln Hospital με τραύματα στο κεφάλι και το χέρι, και η κατάστασή της είναι σταθερή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.