ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Υόρκη: Απαγορεύεται πλέον η είσοδος στα καταστήματα με μάσκα για τον COVID-19!

Τελειώνουν τις μάσκες και την υστερία για τον κορωνοϊό

Νέα Υόρκη: Απαγορεύεται πλέον η είσοδος στα καταστήματα  με μάσκα για τον COVID-19!

Οι μάσκες, που κάποτε ήταν «απαραίτητο» μέτρο προστασίας για τον Covid-19, φοριούνται τώρα από εγκληματίες για να κρύψουν την ταυτότητά τους, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης δίνοντας πλέον εντολή στα καταστήματα  να ζητούν από τους πελάτες να τις βγάζουν πριν μπουν σ αυτά.  

Η σύσταση είναι μια στροφή 180 μοιρών από τους κανόνες χρήσης μάσκας κατά την έναρξη της πανδημίας. Κατά τις περιόδους αιχμής της μόλυνσης, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες επέβαλλαν τη χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους, ενώ πολλές επιχειρήσεις απαιτούσαν από τους πελάτες να τις φορούν στις εγκαταστάσεις.

Τώρα,  όμως όλο και πιο πολλές  επιχειρήσεις απαγορεύουν στους πελάτες την είσοδο στις εγκαταστάσεις με μάσκες, λέγοντας ότι η αλλαγή πολιτικής είναι απαραίτητη για τον εντοπισμό των κλεφτών.

Μετά από πολλά περιστατικά, το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης προτρέπει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αναγκάζουν τους πελάτες  να αφαιρούν τις μάσκες πριν τους αφήσουν να μπουν μέσα.

«Βλέπουμε πάρα πολύ συχνά όπου άνθρωποι έρχονται στις επιχειρήσεις μας, μερικές φορές με μάσκες και γάντια λατέξ. Τους επιτρέπεται να μπουν στο κατάστημα και μετά έχουμε μια ληστεία ή κάτρι παρόμοιο», δήλωσε πρόσφατα ο επικεφαλής του τμήματος του NYPD, Τζέφρι Μάντρεϊ, σε μια ομιλία του στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

https://twitter.com/Fincey47/status/1632005179896627204

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.