Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο πρώην φίλος της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού της

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο πρώην φίλος της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού της

Ο πρώην φίλος της 20χρονης, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα καθώς ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού της στη Νέα Υόρκη, τέθηκε υπό κράτηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο 24χρονος άνδρας, τον οποίο η αστυνομία αναζητούσε ως ύποπτο για τη δολοφονία της Άζια Τζόνσον, μεταφέρθηκε στο 19ο τμήμα του Μανχάταν το βράδυ της Παρασκευής, ανέφεραν πηγές.

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ο πρώην φίλος της άτυχης 20χρονης γυναίκας βρισκόταν στο ραντάρ των αρχών μετά από μαρτυρίες συγγενών ότι στο παρελθόν είχε κακοποιήσει την Τζόνσον.

Η Τζόνσον ήταν καθ’ οδόν για να συναντήσει τον πρώην της όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι την Τετάρτη κοντά στη Λεωφόρο Λέξινγκτον και την Ανατολική 95η Οδό, δήλωσαν αστυνομικοί. Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Το τριών μηνών παιδί ήταν σώο και αβλαβές.

Σύμφωνα με την μητέρα του θύματος, η κόρη της ανέφερε στους αστυνομικούς την Πρωτοχρονιά ότι ο πρώην της είχε επιτεθεί στο σπίτι του στην Τζαμάικα του Κουίνς, ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος στο παιδί του. mama1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λίζα Ντέσορτ δήλωσε στην New York Post ότι περίμενε απεγνωσμένα να ακούσει για τη σύλληψη του δολοφόνου της κόρης της, λέγοντας ότι θα ένιωθε «λίγο πιο ασφαλής» όταν αυτός τεθεί υπό κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.