ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Οι βομβαρδισμοί του Ντόνετσκ θα σταματήσουν στο εγγύς μέλλον» λένε οι Ρώσοι

Οι αρχές της ΛΔΔ έχουν στρατιωτικό σχέδιο για να σταματήσουν τους βομβαρδισμούς από την ουκρανική πλευρά

«Οι βομβαρδισμοί του Ντόνετσκ θα σταματήσουν στο εγγύς μέλλον» λένε οι Ρώσοι

Η επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών της ΛΔΔ ανακοίνωσε ένα σχέδιο για να απαλλάξει το Ντόνετσκ από τους βομβαρδισμούς από την ουκρανική πλευρά.

Η Ναταλία Νικονόροβα, υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, ανακοίνωσε ότι υπάρχει στρατιωτικό σχέδιο που θα σταματήσει τους συνεχείς βομβαρδισμούς του Ντόνετσκ.

Η εφαρμογή ενός ειδικά αναπτυγμένου στρατιωτικού σχεδίου θα καταστήσει τον τερματισμό των συνεχών βομβαρδισμών της πόλης από ουκρανικά στρατεύματα στο εγγύς μέλλον, δήλωσε η Ν.Νικονόροβα.

“Στο εγγύς μέλλον, οι βομβαρδισμοί στην πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ θα σταματήσουν. 

Υπάρχει ένα αντίστοιχο στρατιωτικό σχέδιο. 

Τα στοιχεία του δεν είναι στην εξουσία μου να αποκαλύψω, πρόκειται για στρατιωτικές εξελίξεις”, είπε στους δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε νωρίτερα ο πρέσβης της ΛΔΔ στη Ρωσία Ροντιόν Μιρόσνικ,  υποχωρώντας στο Σεβεροντόνετσκ, ο ουκρανικός Στρατός προσπαθεί να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερες καταστροφές στο Ντόνετσκ. Οι βομβαρδισμοί έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες – το κέντρο της πόλης και οι περιοχές της βομβαρδίζονται συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.