ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νορβηγία: Χειροπέδες στον 30χρονο που απειλούσε να σκοτώσει τον Βέλγο πρωθυπουργό

Ο άνδρας που συνελήφθη είναι πρώην στρατιώτης που έφυγε πρόσφατα από το στρατό και από το Βέλγιο

Νορβηγία: Χειροπέδες στον 30χρονο που απειλούσε να σκοτώσει τον Βέλγο πρωθυπουργό

Στα χέρια της Αστυνομίας της Νορβηγίας βρίσκεται άνδρας ο οποίος απειλούσε να σκοτώσει τον πρωθυπουργό του Βελγίου Αλεξάντερ ντε Κρόο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «ο Σαμ Χ. συνελήφθη στη Νορβηγία. Από σήμερα το πρωί, ο άνδρας αναζητείτο μετά τη μετάδοση βίντεο στο οποίο απειλούσε να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Αλεξάντερ Ντε Κρόο».

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, ο άνδρας που συνελήφθη εμφανίζεται ντυμένος στα μαύρα, κρατά όπλο και στοχεύει εναντίον φωτογραφίας του Βέλγου πρωθυπουργού την οποία έχει κολλήσει σε κορμό δέντρου.

Νωρίτερα, η εισαγγελία με ανακοίνωσή της ανέφερε τα εξής: «Tο πρόσωπο, γεννημένο το 1993, είναι πρώην στρατιώτης που έφυγε πρόσφατα από το στρατό. Μερικά από τα λόγια είναι απειλές κατά του Βέλγου πρωθυπουργού ή/και μελών της κυβέρνησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνει, δε, ότι έχει ξεινήσει έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.