ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο επικεφαλής του ουκρανικού στρατού συναντήθηκε με τον διοικητή των δυνάμεων του NATO

Συζήτησαν τις ανάγκες σε οπλισμό και συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας για να «αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της απόκρουσης της επίθεσης της Ρωσίας»

Ο επικεφαλής του ουκρανικού στρατού συναντήθηκε με τον διοικητή των δυνάμεων του NATO

Εν μέσω προετοιμασιών για την πολυσυζητημένη ουκρανική αντεπίθεση προκειμένου να ανακαταληφθούν εδαφών που κατέχουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία, ο επικεφαλής των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων Βάλερι Ζαλούζνι συναντήθηκε με τον διοικητή των δυνάμεων του NATO Αμερικανό στρατηγό Κρίστοφερ Καβόλι για να συζητήσουν την κατάσταση στα μέτωπα.

«Περιέγραψα τα πιθανά σενάρια, τις απειλές και τις προϋποθέσεις για τις μελλοντικές ενέργειές μας», ανέφερε ο Ουκρανός στρατηγός μέσω Telegram χθες, χωρίς να διευκρινίσει πού έγινε η συνάντηση.

Ο επικεφαλής του ουκρανικού στρατού πρόσθεσε πως ενημέρωσε τον στρατηγό Καβόλι για τις ανάγκες των δυνάμεών του σε οπλισμό και συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας για να «αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της απόκρουσης της επίθεσης της Ρωσίας».

Η συνάντηση ανακοινώθηκε δέκα ημέρες μετά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ στο Κίεβο, την πρώτη από το ξέσπασμα του πολέμου πριν από 14 μήνες και πλέον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.