ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο ISIS υπόσχεται εκδίκηση για τον θάνατο του αρχηγού του και καλεί σε νέες επιθέσεις

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους υποστηρικτές του να εκμεταλλευθούν τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο ISIS υπόσχεται εκδίκηση για τον θάνατο του αρχηγού του και καλεί σε νέες επιθέσεις

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υποσχέθηκε να εκδικηθεί τον θάνατο του αρχηγού του τον Φεβρουάριο και κάλεσε τους υποστηρικτές του να εκμεταλλευθούν τον πόλεμο στην Ουκρανία για να επαναλάβουν τις επιθέσεις στην Ευρώπη.

Στις 3 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε τον θάνατο του πρώην αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Ιμπραΐμ αλ-Χασίμι αλ-Κουράσι που ανατινάχθηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των ειδικών αμερικανικών δυνάμεων στην βορειοδυτική Συρία.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το Ισλαμικό Κράτος στις 10 Μαρτίου.

«Ανακοινώνουμε…ευλογημένη εκστρατεία εκδίκησης», δήλωσε ο Αμπού Ομαρ αλ-Μουτζαχίρ, εκπρόσωπος της οργάνωσης σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Telegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί επίσης τους υποστηρικτές του να επαναλάβουν τις επιθέσεις στην Ευρώπη εκμεταλλευόμενοι «την ευκαιρία της μάχης ανάμεσα στους σταυροφόρους», εννοώντας την επέμβαση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.