ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Μ.Νετανιάχου απάντησε στην κριτική του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας διδάξει ηθική»

Τον είχε παρομοιάσει με τον Χίτλερ

Ο Μ.Νετανιάχου απάντησε στην κριτική του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας διδάξει ηθική»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε νωρίτερα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον παρομοίασε με τον Χίτλερ.

Απάντηση στη νέα επίθεση που δέχτηκε νωρίτερα από τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον παρομοίασε με τον Χίτλερ, έδωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε ότι «ο Ερντογάν, ο οποίος διαπράττει γενοκτονία κατά των Κούρδων, που κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ φυλάκισης δημοσιογράφων επειδή αντιτίθενται στην εξουσία του, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας διδάξει ηθική».

«Οι IDF είναι ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο που πολεμά και καταστρέφει την πιο αποτρόπαια και σκληρή τρομοκρατική οργάνωση, τη Χαμάς – ISIS, η οποία έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ο Ερντογάν την επαινεί και φιλοξενεί ανώτερους αξιωματούχους της» πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σήμερα, ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο Νετανιάχου δεν διαφέρει σε τίποτα από τον ναζιστή δυνάστη Αδόλφο Χίτλερ και συνέκρινε τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας με τη μεταχείριση των Εβραίων από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.