Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Πολυτελή ταξίδια, ακριβά γεύματα με αστακούς, πούρα και διασκέδαση σε πρώτα τραπέζια πίστας φέρεται να περιλάμβανε η καθημερινότητα του ζευγαριού που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», την ώρα που τα χρήματα που συγκεντρώνονταν προορίζονταν για παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η υπόθεση προκαλεί αντιδράσεις, καθώς οι δωρεές προέρχονταν από ανθρώπους που ήθελαν να στηρίξουν οικογένειες οι οποίες αναζητούσαν απεγνωσμένα οικονομική βοήθεια για θεραπείες, νοσηλείες και φαρμακευτική αγωγή των παιδιών τους.

Γονείς που έφταναν στην οργάνωση αναζητώντας μια οικονομική διέξοδο και πολίτες που προσέφεραν ακόμη και από το υστέρημά τους, πιστεύοντας ότι βοηθούν παιδιά να αντιμετωπίσουν σοβαρές ασθένειες, βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τις αποκαλύψεις γύρω από τη διαχείριση των χρημάτων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Κωνσταντίνος Φιρινίδης, φέρεται να απολάμβανε έναν ιδιαίτερα πολυτελή τρόπο ζωής, ενώ η οικονομική του εικόνα στα επίσημα στοιχεία ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς εμφανιζόταν σχεδόν άπορος.

Τι δήλωσε η μητέρα του 37χρονου

Η μητέρα του 37χρονου κατηγορούμενου μίλησε στην εκπομπή «MEGA NON STOP», εκφράζοντας την έκπληξή της για όσα αποκαλύπτονται και υποστηρίζοντας ότι ο γιος της ασχολούνταν κυρίως με το ποδόσφαιρο.

«Αυτός με το ποδόσφαιρο πιο πολύ ασχολιόταν. Τώρα πώς μπλέχτηκε, τι έγινε, δεν ξέρω να πω τίποτα άλλο.

Τρελαθήκαμε, είμαστε καρκινοπαθείς εγώ, ο άντρας μου, μας βρήκε κι αυτή η συμφορά που μιλάει όλη η Ελλάδα για μας.

Αυτά που πήραν η Αστυνομία, να τα δώσει στις οικογένειες, όλα και τα αυτοκίνητα που κατάσχεσαν να τα δώσουν στα παιδάκια, τίποτα άλλο δεν λέω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η θέση της συντρόφου του

Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται και η σύντροφος του κατηγορούμενου προέδρου, η οποία εμφανίζεται συντετριμμένη από τις εξελίξεις και αντιδρά στην εικόνα που, όπως υποστηρίζει, παρουσιάζεται για την ίδια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, καταγγέλλει ότι εμφανίζεται ως μια πλούσια γυναίκα που έδινε ψεύτικες ελπίδες στις οικογένειες των παιδιών.

Παράλληλα, διατυπώνονται καταγγελίες ότι φέρεται να απέκρυπτε ακόμη και τον γάμο της με τον κατηγορούμενο, όταν ερχόταν σε επαφή με τους γονείς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram