ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πιο… ατζαμής διαρρήκτης: Έπεσε σε κάδο απορριμμάτων από οροφή τράπεζας και συνελήφθη

Το σχέδιό του να ξεφύγει ματαιώθηκε από την κακοτυχία του

Ο πιο… ατζαμής διαρρήκτης: Έπεσε σε κάδο απορριμμάτων από οροφή τράπεζας και συνελήφθη

Από αποτυχία στέφθηκαν τα σχέδια ενός διαρρήκτη, που επιχείρησε να κλέψει τράπεζα στο Οχάιο των ΗΠΑ, αλλά στην προσπάθειά του να το σκάσει μέσω μιας εξόδου κινδύνου, έπεσε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης, όπου τον συνέλαβαν αμέσως αστυνομικοί.

Το βίντεο της σύλληψης του διαρρήκτη καταγράφει τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιό του να ξεφύγει ματαιώθηκε από την κακοτυχία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 27χρονο Τριστάν Χάιντι για διάρρηξη και κατοχή εγκληματικών εργαλείων, μετά την προσπάθειά να διαφύγει από μια θυρίδα πρόσβασης στην οροφή τράπεζας του Οχάιο.

Αστυνομικοί έσπευσαν γύρω στις 02:00 τα χαράματα τοπική ώρα στο υποκατάστημα της VacationLand Federal Credit Union στο Χιούρον, μια πόλη περίπου 80 χλμ. δυτικά του Κλίβελαντ, όταν σήμανε ο συναγερμός στην τράπεζα. Φθάνοντας εκεί οι αστυνομικοί άκουσαν ασυνήθιστους θορύβους από το ταβάνι κι είδαν τη θυρίδα να ανοίγει με κρότο.

Χωρίς να κοιτάξει γύρω του για να ελέγξει το περιβάλλον του, ο διαρρήκτης έριξε το σακίδιό του στο έδαφος. Λίγες στιγμές αργότερα αρχίζει κι ο ίδιος την απόπειρα κατάβασης, αλλά χάνει τον προσανατολισμό του ακούγοντας τους αστυνομικούς να τρέχουν προς το μέρος του και πέφτει μέσα σε έναν κάδο ανακύκλωσης, που βρισκόταν κάτω από τη θυρίδα.

«Ααααααα, γ@μ…το μου» λέει ο άντρας, αντιλαμβανόμενος ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει. Παγιδευμένος μέσα στον κάδο ο μασκοφόρος διαρρήκτης παραδόθηκε αμέσως στους αστυνομικούς. Ούτως η άλλως η διάρρηξη δεν είχε αποδώσει καρπούς, αφού σύμφωνα με την αστυνομία ο Χάιντι δεν κατάφερε να κλέψει μετρητά ή τιμαλφή από την τράπεζα VacationLand.

Το μόνο πράγμα που έκλεψε με επιτυχία ήταν ο κάδος ανακύκλωσης, τον οποίο άρπαξε από μια κοντινή επιχείρηση για να τον χρησιμοποιήσει ως στήριγμα για να εισβάλει από τη θυρίδα στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διαρρήκτης οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή εν αναμονή της δίκης του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.