Να δημιουργηθούν λόχοι Ρομά καταδρομέων! «Για πλάκα» θα μπούμε στην Πόλη!

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ζητά εκλογές καταγγέλλοντας κυβερνητική διαφθορά

«Υπάρχει κρίση διακυβέρνησης»

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ζητά εκλογές καταγγέλλοντας κυβερνητική διαφθορά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

O πρόσφατα αποπεμφθείς υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Μιχάιλο Φεντόροφ, ζήτησε τη διεξαγωγή εκλογών σε μια ομιλία του το βράδυ της Τρίτης, δηλώνοντας ότι η χώρα, που βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου, βρίσκεται αντιμέτωπη με κρίση διακυβέρνησης και καταγγέλλοντας τη διαφθορά, σε μια από πιο διεφθαρμένες χώρες της Ευρώπης.

Η έκκληση του Φεντόροφ, η οποία μεταδόθηκε μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, αποτελεί το πρώτο αίτημα αυτού του είδους από σημαντική πολιτική προσωπικότητα της Ουκρανίας από την έναρξη της ρωσικής εισβολής το 2022.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.