ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέντε Ρώσοι στρατηγοί και ένας συνταγματάρχης της αστυνομίας απολύθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα 

Η Ρωσία δεν συγχωρεί στρατηγικά λάθη στο πεδίο της μάχης

Πέντε Ρώσοι στρατηγοί και ένας συνταγματάρχης της αστυνομίας απολύθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα 

Μέσα σε μία εβδομάδα, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν καρατόμησε πέντε στρατηγούς κι έναν συνταγματάρχη της αστυνομίας, όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Το Κρεμλίνο δεν εξηγεί τις αποφάσεις του, αλλά αυτό συζητείται ευρέως στα ουκρανικά και δυτικά μέσα ενημέρωσης. Εκφράζονται διάφορες υποθέσεις – από τις απώλειες του ρωσικού στρατού έως τα λάθη του στρατιωτικού προσωπικού.

Τουλάχιστον 25 Ρώσοι στρατηγοί και διοικητές πιστεύεται ότι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του πολέμου – 24 Φεβρουαρίου- στην πολύπαθη χώρα.

Από την πλευρά του, πάντως, το Κρεμλίνο διαμηνύει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Pravda», που επικαλέστηκε πηγή στο υπουργείο Εσωτερικών, ο Πούτιν καρατόμησε τους υποστρατήγους Βασίλι Κουκούσκιν, Αλεξάντερ Λάας, Αντρέι Λιπίλιν, Αλεξάντερ Ουντοβένκο και Γιούρι Ινστράνκιν, καθώς και τον συνταγματάρχη της αστυνομίας, Εμίλ Μουσίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.