ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ελληνικές αρχές κατέσχεσαν 14 κιλά κάνναβης με προορισμό την Κύπρο – Χειροπέδες σε δύο γυναίκες

Βρέθηκαν τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε 13 συσκευασίες, που είχαν παραδοθεί σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Αθήνα

Οι ελληνικές αρχές κατέσχεσαν 14 κιλά κάνναβης με προορισμό την Κύπρο – Χειροπέδες σε δύο γυναίκες

Οι ελληνικές Αρχές κατάσχεσαν 13 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που εντόπισαν σε συνεργασία με τις Αρχές της Κύπρου, ενώ συνελήφθησαν δυο Ελληνίδες, 23 και 42 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών, από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε 13 συσκευασίες, που είχαν παραδοθεί σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Αθήνα, με τελικό προορισμό την Λάρνακα.

Χρησιμοποίησαν εικονικά στοιχεία

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 23χρονη κατηγορούμενη, χρησιμοποιώντας εικονικά στοιχεία, παρέδωσε τα δέματα στην εταιρία ταχυμεταφορών στην Αθήνα, με σκοπό να τα παραλάβει η ίδια στην Κύπρο, σε συνεργασία με την 42χρονη.

Τα στοιχεία δόθηκαν στη Δίωξη Ναρκωτικών και κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, εφαρμόστηκε η διαδικασία ελεγχόμενης μεταφοράς και παράδοσης, σε συνεργασία με τις κυπριακές Αρχές.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν στη Λάρνακα, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, από την Υπηρεσία Καταπολέμησης των Ναρκωτικών της Κυπριακής Αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.