ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οικογένεια δημοσιογράφου του Al Jazeera ξεκληρίστηκε από την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός δεν έκανε κάποιο σχόλιο για το περιστατικό

Οικογένεια δημοσιογράφου του Al Jazeera ξεκληρίστηκε από την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα

Οικογένεια δημοσιογράφου του Al Jazeera ξεκληρίστηκε κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με το Al Jazeera πρόκειται για τον ανταποκριτή του μέσου Wael Dahdouh ο οποίος έχασε μέσα σε λίγα λεπτά τη σύζυγό του, την κόρη του και τον γιο του.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης του Al Jazeera Mohamed Moawad, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα μέλη της οικογένειας του Dahdouh είχαν καταφύγει σε ένα σπίτι στη Γάζα το οποίο βομβαρδίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ο Moawad ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δημοσιογράφος να φεύγει από το νοσοκομείο μην μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε την οικογένειά του από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο ισραηλινός στρατός δεν έκανε κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.