ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πενσιλβάνια: Καθολικά σχολεία τέθηκαν σε lockdown – Ένοπλος έχει εισβάλλει στο campus

«Αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό και τηρούμε τα τυπικά πρωτόκολλα επιβολής του νόμου»

Πενσιλβάνια: Καθολικά σχολεία τέθηκαν σε lockdown – Ένοπλος έχει εισβάλλει στο campus

Σε καθεστώς lockdown έχουν τεθεί καθολικά σχολεία της Πενσιλβάνια, μετά από αναφορές στην τοπική αστυνομία ότι ένας ένοπλος έχει εισβάλλει στο campus και απειλεί να ανοίξει πυρ, ωστόσο εξετάζεται και το ενδεχόμενο η κλήση στις Αρχές να έγινε από υπολογιστή.

Σύμφωνα με το CBS News, τα καθολικά σχολεία Central και Oakland της Πενσιλβάνια έχουν τεθεί σε lockdown, με τους μαθητές και μερικούς γονείς να έχουν συγκεντρωθεί στο Oakland Quad Cathedral of Learning και στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στην περιοχή, επειδή υπάρχουν αναφορές για την παρουσία ενόπλου στον σχολικό χώρο (campus).


«Η αστυνομία διερευνά αναφορές για ένοπλο», ανέφερε η υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας του Πίτσμπουργκ στο Twitter.

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή απόδειξη για το συγκεκριμένο περιστατικό για την ώρα», προσθέτει στην ανακοίνωσή της, εφιστώντας την προσοχή των κατοίκων, ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν τραυματισμούς.

Από τη μεριά της, η πολιτειακή αστυνομία της Πενσιλβάνια εκτιμά ότι η κλήση στις Αρχές και οι αναφορές έχουν προκύψει από κάποιον υπολογιστή, ωστόσο «αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό και τηρούμε τα τυπικά πρωτόκολλα επιβολής του νόμου», όπως ανέφερε στο Twitter.


Σημειώνεται ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με το CBS, και οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να αποφύγουν το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.