ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περισσότεροι από 200 μαθητές και γονείς σε σχολείο των ΗΠΑ πιάστηκαν στα χέρια

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

Περισσότεροι από 200 μαθητές και γονείς σε σχολείο των ΗΠΑ πιάστηκαν στα χέρια

Πάνω από 200 μαθητές και γονείς ενεπλάκησαν σε έναν μαζικό καβγά σε σχολείο στις ΗΠΑ, που κατέληξε σε συλλήψεις και τραυματισμούς αστυνομικών.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν νωρίς το πρωί την περασμένη βδομάδα μετά από κλήση για ταραχές σε σχολείο στη Λουιζιάνα, μη γνωρίζοντας τι απίστευτο θα συναντήσουν μπροστά τους

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν δεκάδες μαθητές και γονείς να τσακώνονται και να πιάνονται στα χέρια.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο καυγάς ξέσπασε και κλιμακώθηκε, επεκτεινόμενος στο προαύλιο και το γυμναστήριο του σχολείου. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία, υπήρχαν περίπου 200 άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή σε όλο το σχολικό χώρο.

Βίντεο από τις σκηνές χάους που τραβήχτηκαν μέσα στο γυμναστήριο του σχολείου δείχνουν καρέκλες να πετιούνται και μαθητές να συλλαμβάνονται από τις αστυνομικές αρχές.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να χτυπά με δύναμη το πρόσωπο ενός μαθητή σε έναν τοίχο από τούβλα.

Ο αστυνομικός προσπαθούσε να συλλάβει έναν 17χρονο μαθητή, σύμφωνα με τις αρχές.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο έφηβος είχε γρονθοκοπήσει τον αστυνομικό στο πρόσωπο και προσπάθησε να τον δαγκώσει, γεγονός που οδήγησε στην επιθετική αντίδραση του αστυνομικού που καταγράφηκε σε βίντεο.

Ο έφηβος ήταν ένας από τους κατηγορούμενους για βιαιοπραγία κατά αστυνομικού και αντίσταση κατά των αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.