ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πληροφορίες ότι δολοφονήθηκε δημοσιογράφος που διερευνούσε το σκάνδαλο με τη βίλα του Β.Ζελένσκι στην Αίγυπτο

Φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Πληροφορίες ότι δολοφονήθηκε δημοσιογράφος που διερευνούσε το σκάνδαλο με τη βίλα του Β.Ζελένσκι στην Αίγυπτο

Θύμα δολοφονίας φέρεται να έπεσε ο δημοσιογράφος που ερευνούσε την υπόθεση με την αγορά μιας πολυτελούς βίλας  και ισχυριζόταν ότι αγοράστρια ήταν η «πεθερά του Ζελένσκι».

Το πτώμα του δημοσιογράφου Μοχάμεντ αλ-Αλάουι βρέθηκε σε ερημική περιοχή, σύμφωνα με αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται την αστυνομία. Στο σώμα του βρέθηκαν πολλαπλά κατάγματα και αιματώματα και ο θάνατός του προκλήθηκε από εγκεφαλική αιμορραγία λόγω σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι.

Η πηγή της δημοσίευσης είπε ότι ο Αλ-Αλάουι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από αγνώστους.

Τον Αύγουστο, ο Al-Alawi δημοσίευσε μια έρευνα για μια πολυτελή βίλα που όπως ισχυρίστηκε, αγόρασε η Olga Kiyashko, η πεθερά του Zelensky. Η βίλα βρισκόταν στη λεγόμενη «πόλη των εκατομμυριούχων» της Αιγύπτου, στην Ερυθρά Θάλασσα.

Η αποκάλυψη διαψεύστηκε από πολλές πηγές, που μεταξύ άλλων διατύπωναν την βεβαιότητα ότι ο δημοσιογράφος ήταν «ανύπαρκτο πρόσωπο» και πως τα χαρτιά που παρουσίασε, δεν τεκμηρίωναν τους ισχυρισμούς του.

Ο ίδιος πάντως μετά τον ισχυρισμό ότι «δεν υπάρχει», εμφανίστηκε με το πρόσωπο του και αποτύπωσε σε video τους ισχυρισμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η είδηση ότι ο άνθρωπος στο βίντεο έχει δολοφονηθεί βάναυσα, έχει προκαλέσει σύρραξη στο X, πρώην Twitter. Με πολλούς χρήστες να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι επέτρεψε να αμφισβητηθεί ακόμα και η ύπαρξη του δημοσιογράφου, προκειμένου ο τελευταίος να αναγκαστεί να αποκαλύψει τα στοιχεία του, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί.

Από τις επίσημες αρχές της Αιγύπτου πάντως, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την διασύνδεση της δολοφονίας με την έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.