Πώς το είπε; «Εγώ έφαγα την σφαίρα αντί για τον αρχηγό»;

Πολωνία: Δημιουργούμε τις ισχυρότερες ένοπλες δυνάμεις της ΕΕ

1.000 άρματα μάχης για τους Πολωνούς

Πολωνία: Δημιουργούμε  τις ισχυρότερες ένοπλες δυνάμεις της ΕΕ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τις ισχυρότερες ένοπλες δυνάμεις της ΕΕ ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ο Πολωνός υπουργός Άμυνας Mariusz Błaszczak,

Όπως είπε ο υπουργός ο Στρατός της Πολωνίας θα αυξηθεί στα 400.000 άτομα, και στα 1.000 άρματα μάχης, εκ των οποίων μερικά από τα σύγχρονα σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα η Πολωνία θα αποκτήσει 366 M1A2 SEPv3 Abrams, 250 Leopard 2A4, 180 νοτιοκορεατικά  K2 Black Panther και 400 K2PL το τελευταίο πολωνική έκδοση του Κ2.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.